Promóció

hivjon-most 
 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

2018. évi februári 5%-os kedvezmény akcióról.

A GP-LK GASZTRO PRÉMIUM LOGISZTIKAI ÉS KERESKEDELMI KFT. továbbiakban: GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. (székhely: 2724 Újlengyel, Temető utca 36. cégjegyzékszám: Cg. 13 09 172672) (a továbbiakban: a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. ) az online webshopon (http://webshop.gasztropremium.hu/ ) rendelést leadó partnerek részére vásárlási promóciót szervez, melynek feltételeit az alábbiak szerint határozza meg:

I. A promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. február 5.– 2018. február 17.
II. A promóció szervezője: a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT.
III. ) az online webshopon ( http://webshop.gasztropremium.hu/ ) történő vásárlás végösszegéből nyújtott 5%-os kedvezményről.

1. Promóció
1.1. 2018. február 5.– 2018. február 17. között a http://webshop.gasztropremium.hu/ weboldalon a megjegyzésben a SIRHA2018-os kódot beíró, regisztrált partnerek az online felületen történő Vásárlások után 5%- os kedvezményt kapnak.

2. Résztvevők
Az online leadott rendelés végösszegéből 5 % -os kedvezményre jogosult az a résztvevő, aki teljesíti az alábbi feltételeket:
a) a promócióban az a fogyasztónak minősülő nagykorú üzletfél vehet részt, aki hiánytalanul megadott adataival regisztrált a http://webshop.gasztropremium.hu/ weboldalon és a regisztráció során elfogadja a jelen Promóciós Szabályzatot.
b) 2018.02.05-018.02.17 között az online weboldalon http://webshop.gasztropremium.hu/ adja le megrendelését, a megjegyzésben a SIRHA2018-as kód megadásával.

3. Általános Rendelkezések
a) A regisztrációt követően a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. a regisztrálásról egy megerősítő e-mailt küld a résztvevő által megadott e-mail címre. Ha a résztvevő a regisztrálást követő 24 órán belül nem kapja meg megerősítő e-mailt, a regisztrációt újra el kell végeznie. Ha egy résztvevő ugyan azon email címmel, cégadattal többször regisztrált, a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. a legkorábbi dátummal visszaigazolt regisztrációt tekinti érvényesnek.
b) A promócióban Vásárlásnak minősül, ha a promócióban résztvevő az online felületen http://webshop.gasztropremium.hu/ a megjegyzésben a SIRHA2018-as kód megadásával adja le a megrendelését az áruk megvásárlására és ezek ellenértékét kifizette.
c) A promóció során a Vásárlás értékeként az adott megrendeléshez tartozó számlán lekönyvelt forint összege kerül figyelembe vételre.
d) A promóció időtartama alatti vásárlásnak minősül, ha a vásárlás időpontja 2018. február 5. 00:00 óra és 2018. február 17. 24:00 óra közötti időszakra esik.
e) Az 5 % -os kedvezményt a d) pontban meghatározott időtartalom alatt vehetik igénybe azon Partnerek, akik a jelen Promóciós Szabályzatban foglalt feltételeknek eleget tesznek, ezen időszak alatt történő megrendeléseik után számlájuk összegéből az 5 %-os kedvezmény automatikusan levonásra kerül.
f) A promócióban a hibásan megadott adatokkal vagy hiányosan kitöltött regisztráció a feltételek nem teljesülését jelenti, így a Partner kedvezményre nem jogosult.
g) A GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. nem nyújt kedvezményt, azoknak a Partnereknek a részére, akiknek a promóciót megelőző 14 napon belül bármely időpontban, 15 napot meghaladó késedelmes tartozásuk áll fenn a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. szemben.
h) A kedvezményre való jogosultság tekintetében a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. nyilvántartása az irányadó.
i) Amennyiben a Promócióval összefüggésben panasza vagy kifogása merülne fel, azt személyesen a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. - nél, vagy telefonon a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. Ügyfélszolgálaton (+36 (29) 920 930) vagy írásban GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT., 2220 Vecsés, Új Ecseri út 1.címen, valamint elektronikus levélben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen juttathatja el.

4. Záró rendelkezések
a) Jelen Részvételi Szabályzat visszavonásig érvényes. A GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. fenntartja a jogot jelen Részvételi Szabályzat visszavonására és egyoldalú módosításra.
b) A GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. továbbá fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan részvétel, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a promóciót bármikor indoklás nélkül a jövőre vonatkozóan visszavonja, melyről honlapján www.gasztropremium.hu és /vagy emailen keresztül tájékoztatja a Partnereket.
c) Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében a promóció alatt az adatok kezelését, illetőleg feldolgozását a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. a promóció lebonyolítása céljából, az ahhoz szükséges ideig, de maximum 2018. február 17-ig végzi.
d) Jelen promóciós szabályzatot a GP-LK GASZTRO PRÉMIUM KFT. a www.gasztropremium.hu honlapon és a facebook-on valamint, hírlevelében, illetve a Premio magazinban teszi közzé.

Budapest, 2018. 01. 25.

e-max.it: your social media marketing partner

GP-LK Gasztro Prémium Kft.
2220 Vecsés, Új Ecseri út 1.
+36 (29) 920 930
+36 (20) 577 3717
+36 (29) 920 939 (Fax)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS
ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG
TÖBB MINT 3000 TERMÉK
FOLYAMATOS AKCIÓK
HÉTVÉGI RENDELÉS LEADÁS
0-24 ÓRÁS RENDELÉSFELVÉTEL